CONTACT?

06 28 97 86 93

Afspraak maken? Klik hier

Hier staan wij voor

Een uitstekend product tegen een eerlijke prijs

Of het nu gaat om het leveren van een vlag, spandoek of wandbekleding, Wij leveren wat u wilt. Hoe fijn zou het dan zijn dat uw vlaggen en spandoeken er altijd tip top bijhangen?  Dit is perfect voor de herkenbaarheid en uitstraling van uw onderneming!  Vlaggenatelier kan u ondersteunen of ontzorgen bij het verwezenlijken hiervan.

Onze Dienstverlening

Vlaggenatelier kan u volledig ontzorgen. Wij hanteren een helder en transparant proces waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

U geeft uw wensen door en wij doen de rest. 

Nadat we het eens zijn over het ontwerp van het product en over de kosten gaat de opdracht naar ons productiehuis. Na de productie verzendt het productiehuis de producten rechtstreeks naar het door u aan ons opgegeven adres. Doordat we gebruiken van track en tracé weten u en wij wanneer de producten worden geleverd. 

Doordat wij direct zaken met ons productiehuis, die tevens de verzending direct naar u als klant kan verzorgen, kunnen wij de kosten heel scherp houden. Als klant profiteert u hier optimaal van. 

 

Leveringen 

Leveringen kunnen eenmalig of repeterend zijn. Afhankelijk van uw wens kunnen wij snel of heel snel leveren.  Om u de mogelijkheid te bieden tijdig vervangende vlaggen te bestellen zorgen wij er voor dat u vervangende exemplaren eenvoudig kan nabestellen. Vuile en gerafelde vlaggen in de mast zullen hierdoor tot het verleden gaan behoren.

Wilt u automatisch elke 4 maanden een of meerdere nieuwe vlaggen ontvangen? Dan bieden wij u de mogelijkheid van de dienst “nalevering”. Hierbij leggen we vast in welke frequentie u hoeveel vlaggen wenst te ontvangen. Om u verder nergens toe te verplichten is deze dienst altijd direct opzegbaar.
Trefwoorden; huisstijlwebsite makendomeinnaam vastleggenshutterstock..

Montage

De meeste van onze producten kunt u zelf monteren en plaatsen. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij de montage verzorgen. Voor een meerprijs nemen wij deze montage werkzaamheden u graag uit handen. 

 

 

 

Voor direct contact klik op onderstaande button?

CONTACT

Gomarusstraat 31
9746 BC Groningen
06 28 97 86 93
Stuur een e-mail
info@vlaggenatelier.nl
KvK : 75 89 74 07
btw id: NL 00 27 67 81 3B 35 

Tevens bereikbaar via WhatsApp!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Ook op afspraak

PARTNERSHIP

PLAINDSIGN

Voor eigentijdse nestkastjes.
Maatwerk is mogelijk.
Klik hier!