CONTACT?

06 28 97 86 93

Afspraak maken? Klik hier

Disclaimer & Privacystatement

Privacystatement

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Dit conform onze privacystatement. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Download hier onze privacystatement!

Disclaimer

Vlaggenatelier sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website. Informatie op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Vlaggenatelier.
Door Vlaggenatelier per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Wij staan niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.
Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Voor de inhoud van die sites kan Vlaggenatelier niet aansprakelijk gehouden worden. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us.

Voor direct contact klik op onderstaande button?

CONTACT

Gomarusstraat 31
9746 BC Groningen
06 28 97 86 93
Stuur een e-mail
info@vlaggenatelier.nl
KvK : 75 89 74 07
btw id: NL 00 27 67 81 3B 35 

Tevens bereikbaar via WhatsApp!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Ook op afspraak

PARTNERSHIP

PLAINDSIGN

Voor eigentijdse nestkastjes.
Maatwerk is mogelijk.
Klik hier!