DIREKT BESTELLEN?

06 20577703

Afspraak maken? Klik hier

Wandtextiel

Door gebruik te maken van wandtextiel krijgt een ruimte een warm uiterlijk met een geheel eigen identiteit. Wandtextiel is voor zowel binnen als buiten toepasbaar. Wandtextiel is verkrijgbaar in frames met textieldoek. Daarnaast is wandtextiel ook leverbaar in de vorm van textielbehang, van plafond hoog tot en met kamerbreed.

Een textielframe is naast de banner bij uitstek een medium om op een snelle en effectieve manier aandacht te trekken voor je bedrijf of evenement. Met een textielframe heeft u een unieke uiting aan uw wand of gevel en trekt u vanaf een grote afstand aandacht voor uw organisatie of evenement.

Textielframes zijn in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing. Speciaal voor in de meer rumoerige ruimten zijn er akoestische panelen beschikbaar. Hiermee wordt de nagalmtijd gereduceerd en kan irritatie en vermoeidheid worden voorkomen of beperkt.

Als u echt de blits wilt maken, tover dan een ruimte om met naadloos textielbehang. Met dit product tovert u een hele wand geheel om in een stijl naar uw keuze. Deze grenzen zijn bijna eindeloos. Textielbehang is kamer hoog en tot een breedte van 12 meter uit 1 stuk leverbaar.
Door de specifieke eigenschappen van dit product heeft u kwalitatief hoogwaardige afwerking in uw ruimten die ook nog eens tegen een stootje kunnen.

Natuurlijk is het mogelijk een eigen textielframe te laten ontwerpen. Ook is het mogelijk uw eigen foto’s toe te laten  passen op het textiel. Wij bieden graag ondersteuning in het ontwerp. Laat u zich vrijblijvend adviseren over wat de mogelijkheden zijn.

Akoestische panelen

Naadloos Textielbehang

Textielframe

Textielframe outdoor

- AANBEVELINGEN -

 

Gevelvlag

 

Naadloos Textielbehang

 

Steigerbuisdoek

 

Outdoor textielframe

Direkt contact of onze nieuwsbrief ontvangen?

CONTACT

Gomarusstraat 31
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail
info@vlaggenatelier.nl
KvK : 75 89 74 07

Tevens bereikbaar via WhatsApp!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Ook op afspraak

PARTNERSHIP

AANLEVERSPECIFICATIES