CONTACT?

06 28 97 86 93

Afspraak maken? Klik hier

Wandtextiel

Door gebruik te maken van wandtextiel krijgt een ruimte een warm uiterlijk met een geheel eigen identiteit. Wandtextiel is voor zowel binnen als buiten toepasbaar. Wandtextiel is verkrijgbaar in aluminium frames met textieldoek en in de vorm van textielbehang.

Textielframes zijn in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Van plafond hoog tot en met kamerbreed. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing. Speciaal voor in de meer rumoerige ruimten zijn er akoestische panelen beschikbaar. Hiermee wordt de nagalm tijd gereduceerd en kan irritatie en vermoeidheid worden voorkomen of beperkt.

Als u echt de blits wilt maken, tover dan een ruimte om met naadloos textielbehang. Met dit product tovert u een hele wand geheel om in een stijl naar uw keuze. Deze grenzen zijn bijna eindeloos. Textielbehang is kamer hoog en tot een breedte van 12 meter uit 1 stuk leverbaar.
Door de specifieke eigenschappen van dit product heeft u kwalitatief hoogwaardige afwerking in uw ruimten die ook nog eens tegen een stootje kunnen.

Natuurlijk is het mogelijk een eigen textielframe te laten ontwerpen. Ook is het mogelijk uw eigen foto’s toe te laten  passen op het textiel. Wij bieden graag ondersteuning in het ontwerp. Laat u zich vrijblijvend adviseren over wat de mogelijkheden zijn.

Link naar inspiratie!

Akoestische panelen

Naadloos Textielbehang

Textielframe

Textielframe outdoor

Voor direct contact klik op onderstaande button?

CONTACT

Gomarusstraat 31
9746 BC Groningen
06 28 97 86 93
Stuur een e-mail
info@vlaggenatelier.nl
KvK : 75 89 74 07
btw id: NL 00 27 67 81 3B 35 

Tevens bereikbaar via WhatsApp!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Ook op afspraak

PARTNERSHIP

PLAINDSIGN

Voor eigentijdse nestkastjes.
Maatwerk is mogelijk.
Klik hier!