DIREKT BESTELLEN?

06 20577703

Afspraak maken? Klik hier

Hier staan wij voor

Een uitstekend product tegen een eerlijke prijs

Heeft u als dienstverlener of organisator 1 of meerdere vlaggen of banners aan of op uw pand en terrein staan? Dit voor een stuk herkenbaarheid en uitstraling van uw onderneming? Hoe fijn zou het dan zijn dat deze vlaggen en spandoeken er altijd tip top bijhangen. Vlaggenatelier kan u ondersteunen of ontzorgen bij het verwezenlijken hiervan.

Onze Dienstverlening

Vlaggenatelier kan u voor het leveren van vlaggen en spandoeken volledig ontzorgen. Wij streven naar een zo’n helder en transparant mogelijk proces waardoor u precies weet waar u aan toe bent en we de kosten laag kunnen houden.

U geeft uw wensen door en wij doen de rest. 

Nadat we het eens zijn over het ontwerp van het product en over de kosten gaat de opdracht naar de fabriek. Na de productie verzendt de fabriek de producten rechtstreeks naar het door u aan ons opgegeven adres. Doordat we gebruiken van track en tracĂ© weten u en wij wanneer de producten worden geleverd. Na uw ontvangst van de producten ontvangen ook wij een bericht van de afleveringen en zullen wij vervolgens een factuur aan u verzenden. 

Doordat wij direct zaken kunnen doen met de fabriek, die tevens de verzending direct naar u als klant gaat verzorgen, kunnen wij de kosten heel scherp houden. Als klant profiteert u hier optimaal van. 

Leveringen  van de vlag

Leveringen kunnen eenmalig of repeterend zijn. Afhankelijk van uw wens kunnen wij snel of heel snel leveren.

Om u de mogelijkheid te bieden tijdig vervangende vlaggen te bestellen zorgen wij er voor dat u vervangende exemplaren eenvoudig kan nabestellen. Vuile en gerafelde vlaggen in de mast zullen hierdoor tot het verleden gaan behoren.

Wilt u bijvoorbeeld elke 4 maanden een of meerdere nieuwe vlaggen bestellen dan bieden wij u de mogelijkheid de dienst “nalevering”. Hierbij leggen we vast in welke frequentie u hoeveel vlaggen wenst te ontvangen. Om u verder nergens toe te verplichten is deze dienst altijd direct opzegbaar.

Facturatie van de vlag

Betalen doet u achteraf. Dus als u de vlag heeft ontvangen en volledig tevreden bent over de geleverde producten. Na levering ontvangt u van ons de factuur per e-mail. 

 

- AANBEVELINGEN -

 

Gevelvlag

 

Naadloos Textielbehang

 

Steigerbuisdoek

 

Outdoor textielframe

Direkt contact of onze nieuwsbrief ontvangen?

CONTACT

Gomarusstraat 31
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail
info@vlaggenatelier.nl
KvK : 75 89 74 07

Tevens bereikbaar via WhatsApp!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Ook op afspraak

PARTNERSHIP

AANLEVERSPECIFICATIES